Kontaktné informácie

EUJUICERS s.r.o.

Šalviová 5042/2,
945 01 Komárno
IČO: 50 016 571
DIČ: 2120149603
Telefón: +421 357 725 090
Mob. telefón: +421 908 788 028

Prevádzka

Šalviová 2,
945 01 Komárno

Email: sk@eujuicers.com

Otváracia doba
Po - Štv.: 8.00 - 12.00h/13.00 - 16.00h
Pia: 8.00 - 13.00h
So - Ne: zatvorené

Zdravé recepty

Sme výhradným zástupcom spoločnosti KOMO na Slovensku. Zaoberáme sa predajom kvalitných obilných mlynčekov a vločkovačov. Neustále sa snažíme zdokonaľovať, a tým zaistiť, aby ste tu mali dostatočné množstvo informácií, ktoré Vám pomôžu pri rozhodovaní ...

Naše služby?

14sť denná možnosť vyskúšania Ak po zakúpení zistíte, že mlynček presne nevyhovuje vašim požiadavkám, určite nás kontaktujte a budeme to riešiť. Samozrejme nie je problém prístroj vrátiť späť a dostať od nás úhradu v plnej výške, ale ak ste sa skutočne rozhodli mlieť, určite vyberieme spoločnými silami mlynček, ktorý Vám sadne. V prípade výmeny zaistíme, že vám bude doručený prístroj nový a vodič od Vás zároveň vyzdvihne pôvodný mlynček. Každopádne sa, tak nemôže stať, aby ste si od nás kúpili mlynček, ktorý by Vám nakoniec nevyhovoval a zostal ležať doma bez úžitku ...

Neustála asistencia po telefóne alebo emailom Ak potrebujete akúkoľvek radu, informáciu, konzultáciu alebo inštruktáž na používanie zakúpeného prístroja, sme tu pre Vás. Pre kontakt môžete použiť náš email: sk@obilnemlynceky.com alebo zavolať na našej "linku" +421 357 725 090, +421 908 788 028

Recepty



Celozrnný chlieb

  • 125g ovsených vločiek
  • 370g celozrnnej múky
  • 300ml cmar
  • 5ks drvených vlašských orechov
  • hrsť slnečnicových semienok
  • 1 čajová lyžička soli
  • 1 čajová lyžička jedlej sódy
  • 1 polievková lyžica medu
  • 1 polievková lyžica sezamových semienok

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme cesto. Vytvarujeme chlieb a dáme na plech s papierom na pečenie. V predhriatej rúre pečieme chlieb po dobu 60 minút, pri teplote \ \ 220 ° C. Počas pečenia môžeme teplotu znížiť.



Celozrnné Muffiny

  • 125g hladkej múky
  • 125g celozrnnej múky (pšeničná, žitná, špaldová)
  • 85g cukru
  • 1x prášok do pečiva
  • 1x vajíčko
  • 230g bieleho jogurtu
  • 3 lyžice oleja

Najprv zmiešame jogurt s vajíčkom a olejom. Ďalej si pripravíme zmes z hladkej a celozrnnej múky, cukru a prášku do pečiva. Sypkú zmes postupne primiešame do jogurtovej zmesi, až vznikne celkom tuhé cesto. Cesto vystačí asi na 12 muffinov. Formy na Muffiny plníme cestom asi do ¾. V predhriatej rúre pečieme Muffiny po dobu 20-tich minút, pri teplote 180 ° C.

Tip:
Ako náplň do muffinov môžeme použiť marmeládu alebo nutelu.



Celozrnné sušienky

  • 1x hrnček mandlí
  • 1x hrnček ovsených vločiek
  • 1x hrnček celozrnnej múky
  • ½ hrnčeka rastlinného oleja
  • lyžička škorice
  • štipka soli
  • 1x prášok do pečiva
  • 1/3 hrnčeka medu

Rozmixované mandle a ovsené vločky zmiešame s celozrnnou múkou, soľou, škoricou a práškom do pečiva. Ďalej pridáme olej a med. Výslednú zmes dobre premiešame. Z cesta tvoríme hrudky, ktoré kladieme na plech ktorý je vyložený papierom na pečenie. Dáme piecť do stredne vyhriatej rúry.

Tip:
Do hrudiek urobíme prstom jamku, ktorú vyplníme marmeládou.



Špaldový koláč s jablkami

  • 300g hladkej špaldovej múky
  • 4 žĺtky
  • 4 bielky
  • 150g masla
  • 150g cukru
  • 1x vanilka
  • 200g olúpaných a hrubo nastrúhaných jabĺk
  • 100g hrozienok
  • 1 lyžicu kakaa
  • 1 prášok do pečiva
  • štipka soli
  • kôra z 1 citróna

Všetky suroviny okrem bielka zmiešame na cesto a nakoniec jemne zapracujeme sneh. Cesto rozotrieme na plech a upečieme. Ešte teplé, ale nie horúce potrieme lekvárom. Posypeme strúhaným kokosom alebo orechmi a husto pokvapkáme čokoládou.


Košík
Váš košík je prázdny

Denne čerstvá celozrnná múka s mlyčekmi KoMo

Už viac než 25 rokov sa firma KoMo zaoberá výrobou kamenných ručných a elektrických mlynkov na obilie, vďaka ktorým získate celozrnnú múku zaručene čerstvú a mletú medzi kameňmi. Takáto čerstvo mletá múka krásne vonia, skvele chutí a sú v nej zachované všetky živiny a kvalitné nenasýtené mastné kyseliny. Môžete si zomlieť akúkoľvek múku - špaldovú, žitnú, pohánkovú, kamutovú, pšeničnú, kukuričnú alebo aj ryžovú.

Ďalšie užitočné odkazy: Využite možnosti kvalitnej úpravy vody. Vodné filtre pre čistú vodu. | Odšťavovače | Sušičky potravín | Ionizátor vody