Receptár

  • Autor: Ota a Petra Reissovi
  • Počet strán: 56
  • Formát: B5
  • Rok vydania: 2013

Vaše hodnotenie

kniha
 

Tradične - prírodne - bez chémie! Malá kuchárka pre tých, ktorí uprednostňujú kvalitu a jasné pravidlá pre každodenné varenie.

Vytvorte si s nami pravý kvások a kváskové dobroty, syry, jogurty, slady a ďalšie výborné pokrmy tradičnou technológiou. To všetko bez každodenného používania mlieka, vajec alebo rafinovaného cukru. Zároveň sa dozviete niečo o histórii najpoužívanejších potravín a môžete si hneď vyskúšať ich výrobu, či už ručne, alebo v modernej domácej pekárničce. Možno budete prekvapení, ako jednoduchá je ich príprava. Spojenie tradičných postupov výroby s modernou šetrnou technikou je veľmi efektívnym riešením, ako si zaistiť základné potraviny na každý deň. My, ľudia "západu", sme dnes príliš často pracovne zaneprázdnení alebo pohodlní, aby sme boli ochotní vyrábať si zdravé potraviny doma. Ako hovorí Hippokrates: vaša strava budiš vaším liekom. Kto iný by teda mal venovať maximálnu starostlivosť príprave pokrmov pre rodinu, ako my sami?

 
Košík
Váš košík je prázdny

Denne čerstvá celozrnná múka s mlyčekmi KoMo

Už viac než 25 rokov sa firma KoMo zaoberá výrobou kamenných ručných a elektrických mlynkov na obilie, vďaka ktorým získate celozrnnú múku zaručene čerstvú a mletú medzi kameňmi. Takáto čerstvo mletá múka krásne vonia, skvele chutí a sú v nej zachované všetky živiny a kvalitné nenasýtené mastné kyseliny. Môžete si zomlieť akúkoľvek múku - špaldovú, žitnú, pohánkovú, kamutovú, pšeničnú, kukuričnú alebo aj ryžovú.

Ďalšie užitočné odkazy: Využite možnosti kvalitnej úpravy vody. Vodné filtre pre čistú vodu. | Odšťavovače | Sušičky potravín | Ionizátor vody